Arturo Vidal Galatasaray

Uefa avrupa liginde galatasarayın fenerbahçe ile eşleşmesi. Inter in yıldız orta saha oyuncusu Arturo Vidal için Galatasaray iddiası ortaya atıldı.


Paul Pogba Juventus And Felipe Melo Galatasaray

Daha sonra 2007 2008 sezonunda Almanyanın Bayer Leverkusen takımına transfer olan Arturo Vidal burada 4 sezon oynadıktan sonra 2011- 2012 sezonunda İtalyan devi Juventusa gitti.

Arturo vidal galatasaray. Transfer ile alakalı İtalyan basını tarafından yapılan haber çok konuşuldu. Halil ibrahim dervişoğlu. Arturo Vidalin menajeri Fernando Felicevich hem Galatasaray hem de Beşiktaş ile görüştüklerini itiraf ettiği belirtildi.

Dün 30 Temmuz 2021 Cuma gedson carvalho fernandes. Ancak Galatasaray ve Flamengonun da transfer için ilgi gösterdiği iddia edildi. 3 kulvarda yarışacak olan sarı kırmızılı ekip Fatih Terimin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

İsmi Galatasaray ile anılan Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal için menajeri Fernando Felicevichten açıklama geldi. Arturo Vidale Olimpik Marsilya ve Galatasaraydan teklif olduğuna dair çıkan haberler üzerine Fernando Feliceviche soru. Tuttomercatowebin haber ine göre Şilili futbolcu Arturo Vidalin Inter.

Galatasaraydan sürpriz bir transfer hamlesi geldiİtalya Serie A ekiplerinden Interde forma giyen Vidalın menajeri Fernando Felicevich 34 yaşındaki oyuncu için kendisiyle kurulan temasla ilgili bilgi verirken Türkiyeden Beşiktaş ile birlikte GSaray da oyuncumla ilgileniyor ifadesini kullandı. Ayrıca Çizme ekibi ile 1 senelik daha kontratı bulunan Şilili futbolcunun gelecek sezon planlamasında yer almadığı. Galatasarayın Arturo Vidal umudu.

Arturo Vidal için en ciddi aday Fransız ekibi Marsilya olarak gösterildi. Son dakika Galatasaray haberleri. Sarı kırmızılı ekipte Nicolae Stanciu Arturo Vidal ve Gedson Fernandes gündeme geldi.

Transfer görüşmelerine aralıksız bir şekilde devam eden Galatasarayın listesine eklediği son isimler belli oldu. Galatasaray ve Beşiktaş transferde karşı karşıya geldi. Galatasarayın ilgilendiği Arturo Vidal futbolculuk kariyerine 2005 yılında Şili takımlarından Colo Coloda başladı.

Arturo Vidal im Gespräch bei. Isak bergmann johannesson. Teknik direktörlüğe Şilili Jorge Sampaoliyi getiren Marsilya Vidal hamlesini sezon sonu gerçekleştirebilir.

GALATASARAY TRANSFER GÜNDEMİ I GHEZZAL TRANSFERİ BİTİYOR I SAĞ BEKE LARSEN I CUİSANCE I ARTURO VİDALGalatasaraysüperligGalatasarayTransferKanalımızın. Yaran spor tweetleri. İtalyan basını Inter forması giyen Arturo Vidali Galatasaray için yazdı.

GSARAYDA HEDEF ORTA SAHA. America Meksika Flamengo ve Boca Juniorsun yanı sıra Galatasaray da Kral Arturo ile yakından ilgileniyor. Galatasaray için Arturo Vidal iddiası İtalyan basını Serie Ada sezonu şampiyon olarak tamamlayan İnterin Arturo Vidali bonservissiz olarak göndereceğini yazdı.

Haberin detayında dünyaca ünlü orta. La Gazzetta dello Sportta yer alan habere göre. Sol bek transferine öncelik veren Galatasaray diğer yandan da yıldız bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için.

31 temmuz 2002 galatasaray olympiakos maçı. Galatasaray Arturo Vidal transferi için devrede Süper Ligde şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını da yürütürken Interin. VIDALLE GÖRÜŞÜLÜYOR La Gazetta Dello Sportun haberine göre Galatasaray Interin orta sahası Arturo Vidal ile transfer görüşmelerine başladı.

La Gazzetta dello Sportta çıkan ve Fotomaçın derlediği habere göre. Şampiyonluğu 2 gol averajıyla kaçıran Galatasaray gelecek sezon mutlak şampiyonluk hedefliyor. 4 sezonda burada kariyerini sürdüren Şilili yıldız 2015 2016.

İsmi Galatasaray ile anılan Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal için menajeri Fernando Felicevichten açıklama geldi. Arturo Vidal im Gespräch bei. La Gazzetta dello Sportta yer alan habere göre.

İnter Arturo Vidal için gidebilir statüsü belirlerken dünya çapında talipler ortaya çıkmaya başladı. İtalyan basınından La Gazetta dello Sport Sarı- Kırmızılı ekibin geçtiğimiz sezon Serie Ada İnter ile şampiyonluk sevinci yaşayan Arturo Vidali takibe aldığını yazdı. Sarı Kırmızılı yönetimin kadrosuna eklemek istediği oyuncular arasında 2020 senesinden beri Serie A takımlarından Interde forma giyen Arturo Vidal de var.


Fernando Llorente Juventus Didier Drogba Galatasaray And Paul Pogba Juventus Spor


Pin On Galatasaray 1 0 Juventus


Galatasaray Ilk 9 Ayda Kar Etti Alaturka Online Poker Spor Kaptan


Pin Von Samed Gocer Auf Fussballer In 2020 Trikots Fussball


Galatasaray Haberleri Arda Turan Galatasaray A Donuyor Barcelona Spor Haber


Pin On Barca


Pin On Quick Saves


Pin Em Topcash18


Sergio Ramos Photostream Mario Mandzukic Real Madrid Team Neymar Football


Wesley Sneijder Photostream Best Football Players Football Is Life Football


Arturo Vidal Photostream Lionel Messi Inter Milan La Liga


Pin Su Galatasaray 1 0 Juventus


Pin En Fc Barcelona


Statistik Arturo Vidal Mesin Baru Lini Tengah Bayern Munchen Bayern Munich Berita Statistik


Fanpage From Poland On Instagram Neymarjr X K Mbappe Fotos De Jogadores De Futebol Jogadores De Futebol Vinicius Jr


Pin On Fc Barcelona


Pin Auf Luis Suarez


Paul Pogba Juventus And Felipe Melo Galatasaray


Pin On Philip Lahm

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Arturo Vidal Galatasaray"

Posting Komentar